Golden Interstar G200

Recording + Multicast + Catchup

Golden Interstar është një dekoder IPTV me sistemin operativ Linux OS. Me 2 gigabajt RAM dhe 1 GB memorie flash, set-top box-i është i përgatitur mirë për të gjitha portalet IPTV siç janë paneli Xtream dhe portalet Stalker. Ju mund të importoni listat IPTV, VOD (Video on Demand), listat M3U, përmes ngjitjes USB në BETA X. Me mbështetje nga H.265 i ri, IPTV BOX ofron cilësi edhe më të lartë në bitrate edhe më të ulët.

Video

Decoder formats: MPEG2/4, H.264, H265, AVS, AVS plus, JPEG/MJPEG HD

Picture resolutions: HD 1.4 (1080p, 1080i, 720p, 576p, 480p)

Picture formats: 4:3, 16:9, Auto

Video Outputs: HD out (1.4), CVBS

Audio

Decoder formats: MPEG1, MPEG2 Layer 1&2, Dolby Digital AC3, AAC/HE-AAC, MP3

Audio outputs: RCA x 2 (L/R), Digital out

USB 2.0

Volume support: Not limited

Data formats supported: MP3, WMA, JEPG, BMP, AVI, MKV and others

Power supply
Power adapter: 100~240V 50/60Hz (external power supply) to 12v DC
Maximum energy consumption: 10W
Energy consumption in STBY mode: <0.5W

Connections

2 x USB ports
1 x LAN
1 x SPDIF
1 x AV
1 x HDMI
1 x DC 5V

The set contents

2x Batteries
1x Power supply
1x HDMI Cable
1x Remote Control
1x Manual

Selekto Metoden e pagesës