Shërbimet

Pako-Shqiponja

Platformë në vete!

Pako-Shqiponja

Shërbim Teknik

Ndjehuni të sigurtë me ne. Afër jush shërbimi teknik 24 orë vetëm për ju!

Siguri

Pagesë e sigurtë, e shpejtë dhe e lehtë, faturë e siguruar mbas çdo pagese të suksesshme.

Kualitet

Me sigurinë dhe shpejtësinë, është e lidhur ngusht edhe kualiteti, gjë që ne e posedojmë.

Regjistrohu në shqiponja ime

Shqiponja TV është e vetmja platformë e cila mundëson aktivizimin e shërbimit (provë ose abonim) online gjithçka automatike.