Pako Shqiponja

Abonohu dhe zbulo dhuratën tuaj të vitit!

Oferta speciale vlen vetëm për abonimin 12 mujor!

Abonohu dhe zbulo dhuratën tuaj të vitit!

Oferta speciale vlen vetëm për abonimin 12 mujor!

Pako-Shqiponja

Gjithçka në një vend!

Pako Shqiponja është një pako e përsosur,e cila i përfshin të gjitha kanalet tona, poashtu posedon kanal zyrtar.  

Platforma Shqiponja është platforma më e kompletuar shqiptare e cila i posedon mbi 20 kanale zyrtare të Shqiponja TV. Të gjitha këto kanale janë nën menaxhimin e Shqiponja TV

Abonohu sipas dëshirës...

Zgjedh abonimin e dëshiruar dhe paguaj çdo muaj pa detyrim kontrate !

Përfito zbritjen

Zgjedh Abonim 12 mujor duke kontaktuar me operatorët tan.

1 Muaj Abonim

14.99

3 Muaj Abonim

44.99€

6 Muaj Abonim

79.99€

12 Muaj Abonim

99.99€

Black FRIDAY tek Shqiponja vjen me super ofertë.

TV + MOBILE (12 Muaj)

120.00€

Platformë n'vete