• OFERTA 1

  Paguaj 1 Abonim
  merr 2 vetëm 99€

  Qëndro afër atdheut me Pako Shqiponja, me kanalet më atraktive në vend! Tani vjen me ofertat më të lira!

 • OFERTA 2

  Me një Abonim
  shiko në 2 pajisje vetëm 99€

  Qëndro afër atdheut me Pako Shqiponja, me kanalet më atraktive në vend! Tani vjen me ofertat më të lira! • Porosit Tani

  Shqiponja Linux Dekoder

  Shëndrro TV-n tuaj në Smart TV me ShqiponjaDekoder

Shërbimet tona

Mbështetje

Kompania jonë ofron edhe gjënë më të rëndësishme që është mbështetja teknike.

Një pajisje

Abonohu tani në kompaninë tonë me një pajisje në shtëpinë tuaj.

dy pajisje

Abonohu tani dhe konsultohu me operatorët tanë për qdo pajisje shtesë në shtëpinë tuaj.

Pakot dhe Çmimet

Lajmet e fundit