Politika e privatësisë

Kush jemi ne

Ne jemi Shqiponja TV, një kompani/platformë e re që synon zgjërimin e gjuhës shqipe në të gjithë vendet që gjinden shqiptarët. Për të mos harruar gjuhën tonë me vlerë dhe për të qëndruar afër atdheut edhe pse ndonjëherë mund të gjindemi larg. Ka shumë mënyra për të qëndruar afër atdheut, e ne kemi vendosur t`ju mbajmë afër atdheut me kanale televizive që janë prodhuar vetëm për ju.

Websajti jonë zyrtar është: https://shqiponja.tv , të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Shërbimet

Ne kemi formuluar/krijuar afër 20 kanale të ndryshme televizive me përmbajtje të ndryshme që varësisht varion prej emrit që ka.

Platforma jonë shqiponja ofron veçanti që rallë herë shikimi njeriut mund ta kap. Kualiteti i kanaleve tona mbizotëron, të gjitha kanalet janë të prodhuar në formatin FHD (Full High Definition) vetëm që syri të pushon.

Garanca

Pasi klienti të regjistrohet në sistemin tonë, gjenerohet fatura automatike, e cila siguron që klienti ka kryer pagesën dhe është klient i kompanisë sonë deri në ditën e skadencës së abonimit.

Ndihma

Ndihma nga ana e kompanisë ofrohet vetëm nëse problemi qëndron në shërbimet e kompanisë e jo në aplikacionet ose në faktorët e jashtëm që mundësojnë aktivizimin e shërbimeve.

Cookies

Nëse vizitoni faqen tonë të hyrjes, ne do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookie. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të regjistroheni, ne gjithashtu do të krijojmë disa cookie për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Cookies e hyrjes zgjasin dy ditë dhe cookie -t e opsioneve të ekranit zgjasin një vit. Nëse zgjidhni “Më mbaj mend”, hyrja juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookie -t e hyrjes do të hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe thjesht tregon ID -në e postimit të artikullit që sapo keni redaktuar. Skadon pas 1 dite.