Rreth Nesh

Kush jemi ne?

Ne jemi Shqiponja TV, një platformë e re, kompani legale (jo pirate) që ofron kanale televizive zyrtare. Ka shumë mënyra për të qëndruar afër atdheut, e ne kemi vendosur t`ju mbajmë afër atdheut me kanale televizive që janë prodhuar vetëm për ju.

Shërbimet tona

Ne kemi formuluar/krijuar afër 20 kanale të ndryshme televizive me përmbajtje të ndryshme që varësisht varion prej emrit që ka.

Platforma jonë shqiponja ofron veçanti që rallë herë shikimi njeriut mund ta kap. Kualiteti i kanaleve tona mbizotëron, të gjitha kanalet janë të prodhuar në formatin FHD (Full High Definition) vetëm që syri të pushon.

Përparsitë tona

Kompania jonë ofron ndihmë për shërbimet që ka, i`u mundëson klientëve që të kontaktojnë në qfarëdo lloj mënyre të mundëshme. Kontakti është me rëndësi, ne asnjëhere nuk keqpërdorim klientin, dhe nuk lejojmë që klienti të na keqpërdor shërbimet tona.

Pyetje & përgjigje

Shqiponja TV është platforma më e pasur shqiptare me mbi 20 kanale zyrtare të cilat kanë përmbajte të ndryshme.

Për të aktivizuar shërbimet tona klienti nevojitet që të ketë paisje Smart TV, Android ose IOS. Shërbimet aktivizohen nëpërmjet internetit kështu që gjë e detyrueshme eshtë edhe Interneti e cila varet edhe shpejtësia e saj.

Kompania jonë ofron test 48 orë (2 ditë) pa pagesë, gjë e cila i’u lejon ti shikoni shërbimet tona se si funksionojnë dhe çka përmban.

Platforma Shqiponja është platformë televizive e liçensuar e cila posedon mbi 20 kanale zyrtare në licensë të verifikuar. 

Pagesat kryhen Online në webfaqen tonë zyrtare https://shqiponja.tv/ me metodën më të sigurtë të pagesave online me Kredit Kartë (Kartelë e bankës) Visa, Mastercard, Maestro

Kanalet Shqiponja janë në transmetim direkt me kualitet FHD (Full High Definition). Kanalet mund të ndërpriten vetëm nëse klienti ka problem me paisjen, internetin apo modemin.

Nëse klienti ka ndërprerje me kanalet atëherë udhëzohet nga teknicienti i kompanisë për detaje të më tutjeshme.

Aplikacioni është pjesë e tretë e shërbimit tonë ndaj klientit, kompania jonë siguron aplikacionin e klientit vetëm nëse klienti abonohet për mbi 6 Muaj.

Nëse klienti ka provuar shërbimet tona për 48 orë dhe ka vendosur që të abonohet, paratë klientit nuk i kthehen mbrapsht!