së shpejti

Me “Shqiponja Ime” Ju do të mund të kontrolloni abonimin tuaj, pagesat dhe faturat e tuaja, do të mund të paraqitni problem teknik dhe të menaxhoni të gjitha serviset.

Shqiponja TV punon fortë për të ofruar më të mirën ndaj klientit.

 

Qëndroni me ne për më shumë informacione!