Së shpejti: Aplikacioni Zyrtarë!

Së shpejti: Aplikacioni Zyrtarë!

Përshëndetje klientë dhe visitorë të dashur, ne jemi duke punuar në lansimin e aplikacionit tonë zyrtar në të gjitha platformat sikurse janë “Google Play“, “Apple Store“, “LG Smart TV“, “Samsung Smart TV” dhe “Android TV“.

Aplikacioni jonë zyrtarë do të jetë me shumë opsione unike, gjithashtu do të ketë edhe Catch Up, që do të thotë ju do të mund ta ktheni kanalin tonë mbrapa 24 orë!

Aplikacioni do të jetë i përshtatshëm për të gjitha paisjet e juaja, dhe në të gjitha paisjet do të mund ta shkarkoni.

Kategoritë